Reset?!

[Owner] Sikatsu posted Jul 9, 17

Beste spelers,

De afgelopen tijd gingen er veel geruchten rond over een wereld reset. Met name door de toenemende groep spelers die graag een reset zou willen. Tevens zijn er door de verschillende minecraft versies en het meermaals vergroten van de wereld chunk errors ontstaan langs de border.

We hebben lang nagedacht als staffteam om te kijken wat we hiermee doen, maar gezien de groep die een wereld reset wil als maar groter word hebben we toch besloten hiermee in te stemmen.

Gezien de vakantie voor de deur staat en het zonde zou zijn om spelers door te laten werken aan hun projecten de gehele zomer op de oude map, zal deze reset maandag 10 Juli plaatsvinden, vrij snel al dus!

Er zullen ongetwijfeld ook spelers zijn die het niet eens zijn met een wereld reset, wat natuurlijk heel begrijpelijk is. Maar zo begint iedereen wel gelijk op hetzelfde level! Indien je project bijna af is voor een rankup kun je deze nog laten controleren door een stafflid vandaag.

Databases zoals mcMMO, geld balans zullen ook gereset worden. Daarnaast zullen mcMMO treasures generfed worden om het hard survival meer intact te houden. Uiteraard zullen we deze zomer meerdere HappyHours activeren!

We zullen vanaf morgen beginnen om alles in te stellen op de nieuwe map, waarna de dynmap en wereld opnieuw gerendert moeten worden wat redelijk wat tijd in beslag zal nemen.

De kans is daarom groot dat de server geheel maandag 10 Juli offline zal zijn. Indien je graag op de hoogte wil blijven word het aangeraden om onze discord server te betreden aan de rechterkant van deze website.

Vergeet niet dat we nog t/m 21 Juli 25% zomerkorting op ranks hebben!


We zien iedereen graag terug op dinsdag 11 Juli (misschien eerder)

Met vriendelijke groet,

Het VillagerCraft Staffteam

GrandPa Hallo allemaal, Hiermee wil ik laten weten zeer tevreden te zijn over de reset. Ik had nogal wat gebouwen en geld en da...
[Owner] Sikatsu Juist doormiddel van overzetten van bouwwerken, begint niet iedereen op hetzelfde level. Gezien er dan alleen bouwwerken...
karelina "iedereen begint weer op het zelfde level". welk profijt haal ik daar precies uit? Geeft me al die ure...